Motivációm: Vica csodás mosolya!
A legjobbat szerettem volna kihozni magamból. Elképzeltem az én kincsem, milyen őszinte érdeklődéssel fogja nézegetni a sok állatkát. Szinte hallottam édes kacagását!
Minden állatot fényképekről másoltam, kivéve a kutyust. A malacka igazán egyszerű volt, de a szamár…..az feladta a leckét! A kutyát egy kedvenc cukrászom mutatta be videón, hogyan is kell készíteni.
Az apró virágok és fenyők egy erre a célra rendszeresített kisolló segítségével készültek. A gombákat készen vettem valamikor és pont eljött az ideje, hogy felhasználjam őket.
Az elkészült állatokat egy speciális ollóval kivágott fényes papírra ültettem s így helyeztem a tortára.
A torta természetesen glutén, tej és cukormentes változatban készült. A marcipán cukortartalma nagyon magas, de egy könnyű mozdulattal eltávolítható így nem okoz problémát.
A töltelék zselésített főzött csokoládé krém és kókusz krém volt.
A mai napig gyakran nézegetem a fényképet, ahol Vica arcán ámulat és bámulat ül ki és csodálja állatkás tortáját.
Mikor eszembe jut ez az édes pillanat, melegség járja át a lelkem és reménykedek, hogy sok- sok örömet adhatok ennek a pici lánynak a mama féle tortákkal a szeretet mellett.
Kommentek